SUPLESSE 30CPS
Descriere
Proprietăți: :
Stimulează metabolismul și arderea grăsimilor
Crește nivelul de energie la nivel celular, inhibând apetitul alimentar
Recomandat a se asocia cu dietele reducționale
Intensifică efectul de scădere a greutății
Participă la reducerea absobției intestinale a grăsimilor
Compoziție :
Chitosan 200mg
Nopal (opuntia vulgaris syn. Opuntia ficus - indică) 100mg
Extract uscat de cafea verde 100mg
Excipienți : magneziu stearat, dioxid de siliciu hidratat, silicat de magneziu
Acțiune :
Suplesse utilizează o formulă naturală simplă ce reușește să concentreze prin cele trei elemente majoritatea factorilor activi ce acționează în procesul de slăbire. Este știut faptul că extractul de cafea stimulează metabolismul și arderea grăsimilor, creșterea nivelului de energie la nivel celular, inhibând apetitul alimentar, iar chitoșanul și nopalul participă la reducerea absobției intestinale a grăsimilor.
Indicații:
Produsul suplesse este un supliment nutrițional recomandat a se asocia cu dietele reducționale datorită asocierii unice a celor trei componente. Extractul de nopal (oppuntia spp.) conține fibre naturale insolubile și este o sursă de proteine, vitamine și minerale necesare organismului. Datorită conținutului mare de fibre produsul este indicat și persoanelor vârstnice care prezintă alterări ale tranzitului intestinal și constipație, deoarece fibrele stimulează peristaltismul intestinal. Chitosanul este un amino-polizaharid extras din cochilii de crabi și creveți, stimulează arderile grăsimilor și mobilizarea lor din depozitele adipoase fiind astfel eficient în cazurile de hiperlipidemie, hipercolesterolemie, hipertensiune arterială, ateroscleroză. Asocierea cafeinei în această formulă unica intensifică efectul de scădere a greutății promovat de suplesse, prin stimularea proceselor metabolice, are efect lipolitic intensificând arderile grăsimilor din depozitele adipoase și inhiba centrului foamei promovând senzația de sațietate. Efectul tonic puternic al extractului de cafea verde se instalează prin eliberarea neurotransmițătorilor de tip stimulator asupra centrului nervos al sațietății.