Despre noi

BINE AȚI VENIT ÎN MAGAZINUL NOSTRU!


V-am pregătit o gamă largă de produse de calitate din categoriile cele mai diverse: produse infrumutesare si ingrijire personala, electrocasnice, electronice, muzica, imbracaminte și accesorii pentru adulți și copii, articole sportive și altele. Vizitând magazinul RaftOnline, puteți descoperi reducerile, promoțiile, cardurile cadou și celelalte suprize pe care echipa RaftOnline vi le-a pregătit cu drag.

CINE SUNTEM

RaftOnline este un nou brand 100% românesc, care și-a propus să ofere publicului autohton produse de calitate din orice categorie, începând de la produse de bricolaj, fashion, jucării, cărți, până la echipamente și componente IT, electronice, electrocasnice, articole sportive și altele.
Faptul că produsele comercializate prin intermediul site-ului RaftOnline provin de la peste 30 de furnizori și producători de renume mondial este o garanție a calității, de la care ne-am decis sa nu facem niciodată rabat. Comandând produsele de care aveți nevoie de pe site-ul RaftOnline vă veți convinge atât de calitatea produselor cât și de promptitudinea serviciilor noastre.

DE CE RAFTONLINE?


Proiectul RaftOnline a pornit din dorința noastră de a oferi publicului din România o sursă alternativă de produse variate și de înaltă calitate la prețuri rezonabile. De asemenea, e bine de știut faptul că, atunci când comandați produsele disponibile pe RaftOnline, sprijiniți crearea de locuri de muncă in Romania..
RaftOnline este alegerea corectă dacă sunteți în căutarea unui magazin generalist de unde să vă puteți procura rapid și la prețuri accesibile orice tip de produs pentru gospodărie, pentru office sau pentru hobby-urile dvs. Ne-am angajat să vă livrăm cele mai bune oferte și servicii, punctele noastre forte fiind: diversitatea produselor, stocuri permanente și dorinta de a finaliza in cel mai scurt timp toate cerintele clientului nostru.