Metode de plata

RaftOnline.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:


Plata CARD Online si in Rate

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Beneficiaza acum de accesoriile auto comercializate de VagAuto.ro in 2,3,4 sau 5 rate fara dobanda prin cardurile agreate ale partenerilor nostri: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank , BRD Finance si Alpha Bank.


  

Moneda in care se va efectua plata este RON; pentru alte monede acceptate te rugam sa ne contactezi.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.


Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.


Plata prin TBI Credit Instant

Plata in rate, fara card de credit, prin TBI Bank

Alături de TBI Bank am implementat un sistem de plata in rate, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fara drumuri la banca si fara card de credit. Pasii sunt simpli:

1. selectezi ca Metoda de plata, varianta "Plata in rate, fara card de credit, prin TBI Bank" si finalizezi comanda

2. vei fi redirectionat in pagina TBI.

Vei avea doua optiuni de finantare:

-  Pentru sume intre 100 si 1.000 lei – poti plati in 4 rate fara dobanda. Prima rata se ia de pe cardul tau de debit, cand completezi cererea online; in cazul in care cererea de plata in rate se respinge, suma retinuta ti se returneaza integral pe card.

-  Pentru sume intre 1.000,01 lei si 40.000 lei – poti plati in 6 pana la 60 de rate, cu dobanda fixa pe toata durata creditarii. Prima rata se achita peste o luna.

2.1 Te identifici la distanta pe baza cartii de identitate in original

2.2 Semnezi electronic documentele, printr-un cod primit pe sms. Este nevoie sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF de mai mult de 3 luni (pensie mai mare de 1.000 lei, salariu mai mare de 1250 lei, venituri din activitati liberale etc).

2.3 Dupa aprobare, TBI Bank iti va procesa cererea.